AnvändarVillkor

Nedan kan du läsa mer om våra villkor.

1. RETURPOLICY + PRISER & FRAKTER

Var vänlig och kontakta Kens Teknikprylar innan du returnerar några artiklar. Om du ångrar dig kan du returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Produkten måste vara oanvänd. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning att ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange ev. spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller.

Kens Teknikprylar kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur.

1.1 RETUR

För att kunna returnera din produkt behöver vi ett kvitto eller inköpsbevis. Var vänlig och skicka inte tillbaka produkten till tillverkaren. Skicka istället din produkt till: Kens Teknikprylar, Dahlborgsgatan 6, 382 43 Nybro, Sverige.

Du måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Returfraktkostnader återbetalas inte. Hur lång tid det tar innan du får en ny produkt beror på var du bor.

Om du skickar en artikel som är värd mer än 500 kr kan det vara en god idé att använda en leveransservice som går att spåra eller köpa en fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar, inte heller i användbart skick.

1.2 PRIS

Alla priser är inkl moms, frakt tillkommer, pris på frakt inom Sverige från 15 kr, frakt till övriga Norden från 30 kr, f. t. säljer vi bara inom Norden (Sverige, Norge, Danmark och Finland) och levererar med Postnord, priserna är viktbaserade. Leveranstid = 2-4 arbetsdagar.

2. ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vår policy gäller i 30 dagar. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten måste returneras i originalförpackningen.

2.1 ÅTERBETALNING

När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post. Vi kommer också att meddela dig om vi kommer att göra någon återbetalning eller ej. Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till ditt konto som du betalade produkten med eller via annan betalningsmetod: PayPal, Swish eller bankgiro inom ett antal dagar.

2.2 SEN ELLER UTEBLIVEN ÅTERBETALNING

Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det ibland tar lite tid innan återbetalningen krediteras. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på: webshop@kbwebshop.se.

2.3 BYTEN

Vi byter endast produkter om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en produkt mot liknande produkt, vill vi att du skickar e-post till: webshop@kbwebshop.se och produkten till: Kens Teknikprylar, Dahlborgsgatan 6, 382 43 Nybro, Sverige.

3. INTEGRITETSPOLICY

3.1 VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår webbutik så samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. När du är inne i vår butik får vi också automatiskt information om din dators IP-adress så att vi vet vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder.

3.2 MARKNADSFÖRING VIA E-POST

Om du ger oss tillåtelse, kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

3.3 SAMTYCKE

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte. Om vi ber dig om personlig information för annat syfte, t.ex. marknadsföring, kommer vi antingen be dig direkt så att du kan godkänna detta eller ge dig möjligheten att säga nej.

3.4 ÅTERKALLANDE AV SAMTYCKE

Om du ångrar dig och inte vill att vi kontaktar dig, samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta oss via e-post: webshop@kbwebshop.se eller skicka brev till: Kens Teknikprylar, Nybro, 382 43, Dahlborgsgatan 6, Sverige

3.5 OFFENTLIGGÖRANDE

Vi kan lämna ut din personliga information om lagen kräver det eller om du bryter mot våra Användarvillkor.

3.6 ONE.COM

Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

3.7 BETALNING

Om du väljer direktbetalning för att slutföra köpet kan tredje part komma att använda din kreditkortsinformation för detta ändamål. Se 3.8.

3.8 TREDJEPARTSTJÄNSTER

I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som vi använder endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna leverera sina tjänster till oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. de som arbetar med betalningar och betalningstransaktionen, har sina egna integritetspolicys för den information som vi måste lämna ut för att de ska kunna genomföra dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du förstår på vilket sätt dessa leverantörer hanterar din personliga information.

Tänk också på att vissa leverantörer kan ha sin verksamhet eller anläggningar i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Det innebär att om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar en tredje part, kan din information omfattas av lagarna i den jurisdiktion där denna tredje part har sin verksamhet eller sina anläggningar. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna Integritetspolicy eller Användarvillkor för vår webbplats.

3.9 LÄNKAR

När du klickar på länkar i vår butik, kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för integritetspolicys på andra webbplatser och uppmanar dig att läsa dessa webbplatsers integritetspolicys.

3.10 SÄKERHET

För att skydda din personliga information vidtar vi försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att den inte försvinner, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs. Om du förser oss med kreditkortsinformation, krypteras informationen med Secure Socket Layer-teknik (SSL) och lagras med AES-256 kryptering.

3.11 ÅLDERSGRÄNS

När du använder denna webbplats bekräftar du att du är myndig i det land eller den stat där du bor och har gett ditt samtycke till att dina minderåriga barn använder denna webbplats.

4. ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet. Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.

Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den. Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.